Categorie: News

SUMMER MENU

În această vară venim cu un meniu nou, creat pentru a-ți da o doză de prospețime, pentru a te simți fresh chiar și în cele mai călduroase zile.

Ține post gustos cu Blinoff!

La Blinoff ai meniu NOU, de post! În această perioadă uită de produsele semipreparate din comerț! Oricare ar fi regulile după care te ghidezi în post, la Blinoff oricum te delectezi cu mîncăruri sățioase și delicioase! Ține post gustos cu Blinoff!

Meniu de iarnă de la restaurantul ”Blinoff”!

Ca urmare a schimbărilor climaterice, restaurantele din oraș își reînnoiesc meniurile, propunînd oaspeților pagini sezoniere ale bucatelor de iarnă – sațioase, diverse și colorate și ale băuturilor care încălzesce și relaxează! Restaurantul ”Blinoff” nu încetează să uimească, de aceea Vă invită într-o nouă călătorie gastronomică de iarnă! Vă propunem să gustați din bucatele aromatice și […]

Un nou meniu BUSINESS LUNCH la Blinoff!

Prieteni, la Blinoff a apărut un nou meniu BUSINESS LUNCH! Supe delicioase, salate proaspete condimentate și clătite excelente – toate acestea Vă așteaptă în fiecare zi în cafeneaua noastră! Iar chelnerii prietenoși vor avea grijă ca lunch-ul petrecut la noi, să fie pentru Dvs nu doar gustos, dar și într-o atmosferă și o deservire plăcută!

VESELINKA PARTY – în fiecare zi de duminică pentru copii și părinți!

Dragi prieteni! Dragi mămici și tătici!  BLINOFF Vă invită împreună cu copilașii Dvs la vesela și sclipitoarea petrecere pentru copii, împreună cu ”Veselinka”! În fiecare zi de duminică – o nouă programă, noi emoții și distracție totală. În timp ce copilașii Dvs se distrează, puteți să savurați din clătitele delicioase de duminică, în compania celor apropiați […]