Termeni și condiții

Serviciul de livrare "Blinoff" este disponibil 7/7 zile, în intervalul orelor 10:00 - 23:00, în toate zilele lucrătoare și în zilele de sărbători oficiale ale Republicii Moldova (excepție sunt 31 decembrie,1 ianuarie și Sărbătorile de Paște). Prețul livrării este 25 lei. Livrarea gratuită se efectuează pentru comenzile de la 250 lei în raza orașului.

Serviciul de livrare este disponibil și pentru regiunile îndepărtate ale orașului Chișinău, prețul unei livrări este 50 lei pentru comenzile efectuate în valoarea de până la 249 lei, și 20 lei, pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Timpul livrării​

Timpul aproximativ pentru efectuarea livrării ≈ 60 min.
Durata de livrarea a comenzii poate să varieze în dependență de suma comenzii, timpului de afară sau a traficului rutier.

Efectuarea comenzii prin telefon

Puteți efectua comanda pentru livrare, luând legătura cu un operator din call-center, la numărul de telefon  (022/060) 23 7777.
Puteți efectua comanda pentru livrare, comanda prealabilă în oricare dintre localurile noastre (la pachet sau pe loc).

Efectuarea comenzii on-line de pe site-ul www.blinoff.md​

La efectuarea comenzii on-line de pe site: În decurs de 3 minute după efectuarea comenzii, un operator de la call-center vă va contacta pentru a confirma comanda. În cazul în care nu ați fost contactat, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 060 23 7777. O comandă neconfirmată va fi anulată!

Metode de plată

La efectuarea comenzii, plata se poate efectua în următoarele moduri:
  • cu bani cash la primirea comenzii;
  • cu cardul bancar (VISA, MasterCard, Maestro) la primirea comenzii;

La primirea comenzii asigurați-vă că ați primit bonului fiscal și a slip-bonului.